Categorii
Fără categorie

Un site web? Este ușor dacă îl facem inteligent.

Dacă nu ai un site web, sigur vânzările tale nu și-au atins întregul potențial. WWW este precum o carte infinit de mare, vie, multimedia, în care mulți oameni își petrec timpul. Mulți clienți te așteaptă pe Internet.

Un site web va fi locul afacerii tale pe Internet. La Internet au acces peste jumătate din oamenii de pe teritoriul României. În general 24 de ore din 24, la viteză mare, din aproape toată suprafața țării.

Un site web poate combina texte, imagini, sunete, video-uri, prezentări, programe, legături către alte site-uri. O carte este o operă literară și, la fel, un site (o colecție de pagini pe internet) este o operă de artă.

Inteligența este capacitatea unui om sau a unui sistem de a-și rezolva problemele rapid și corect.

  • Un site web făcut corect respectă standardele web, este ușor accesibil motoarelor de căutare, se afișează frumos și pe laptop, și pe tabletă, și pe telefon.
  • Un site web cu conținut corect informează corect utilizatorii despre afacerea ta și îi încurajează doar pe oamenii care ar fi clienți potriviți afacerii tale.
  • Un site web făcut rapid crește șansele să ai clienți mai mulți prin Internet.
  • Un site web care funcționează repede este o bucurie pentru vizitatori care în general caută soluții rapide la problemele lor.
  • Un site web care stimulează cât mai multe din simțurile vizitatorilor (văz, auz, foame, sete, etc. și prin reprezentări) tind să fie mai apreciate.

La oameni, există și inteligență emoțională. Site-urile web de asemenea pot manifesta un fel de inteligență emoțională.

Motoarele de căutare tind să verifice toate aceste caracteristici ale site-urilor web, iar cele geniale ajung printre primele rezultate Google. Însă site-ul poate funcționa și ca o sentință, ca o condamnare, dacă nu este realizat frumos.

Te invit să discutăm 30 de minute GRATIS despre viitorul tău site web genial. Filele curate ale site-ului tău web așteaptă să fie umplute cu idei superbe, cu dovada meritelor tale. Contactează-mă acum.

0 0 voturi
Article Rating
Abonare
Anunță la
guest
0 Comments
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile