Categorii
Fără categorie

Să facem un site web de care să fii mândru! Nu pierde șansa!

Vrei un site web atrăgător care îți aduce clienți mulți? Vrei să-ți faci clienții să revină la tine cu bucurie? Vrei un site web fascinant făcut cu pasiune?

Pe scurt, realizăm o primă consultare în legătură cu site-ul și îmi iau notițe în timpul ei. În câteva zile prezint prototipul și ascult alte sugestii de la tine. Apoi îți prezint idei de la mine. Împreună facem un site folositor, necostisitor și plăcut.

Îl facem planificat, bine gândit. Îmi împart sarcinile ca unei echipe. Ce este urgent fac acum, ce este mai puțin important fac automatizat dacă este posibil.

Îl facem structurat, bine organizat. Îți prezint o serie de teme din care îți alegi ce îți place. De asemenea îmi spui ce ți-a plăcut de pe Internet de-a lungul timpului. Aflu de la tine ce imagini dorești să ai pe site-ul web, eventual îmi trimiți fotografii reușite legate de producție sau serviciile pe care le oferi.

Îl facem în timp util. În funcție de numărul de clienți, poate îl fac într-o zi, sau într-o săptămână. Și îl întrețin cât este necesar.

Îl adaptăm la nevoi din mers. Categoric consider un site web ca fiind viu, trebuie să îl hrănim în continuare cu o comunitate mare, cu informații de calitate, să îl curățăm de informații învechite, de probleme. Un site web este ca un arbore, rădăcina (afacerea) dezvoltă trunchiul (prezența online) care se ramifică în clienți care fac reclamă mai departe la alți clienți (ramuri tot mai mici) și tot așa. Arborele acesta este asemenea unui brad, stă verde pe tot parcursul anului, o prosperitate pe termen lung sau foarte lung.

Îmi poți pune întrebări și înainte de a te înscrie (mai jos este formularul de contact) și îți răspund cu plăcere.

Dacă te-ai hotărât să lucrezi cu mine pentru un site web chipeș dar nu îngâmfat, care țintește bine spre clienții potențiali, te poți înscrie aici sau mă poți contacta aici.

0 0 voturi
Article Rating
Abonare
Anunță la
guest
0 Comments
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile