Categorii
Fără categorie

Primii trei înscriși primesc site-ul web GRATIS!

CELE 3 LOCURI AU FOST OCUPATE.


Nu amâna!

Vrei să-ți începi o afacere online și îți lipsește site-ul web? Nu ai un site web care să îți crească vânzările?

Un site web este hotărâtor pentru orice afacere nouă. Poate ești la început de drum. Sunt tânăr și știu că nu este ușor. Dar pun umărul la treabă și te ajut cu bucurie! Am 4 ani de încercări și experiență, și se tot adună.

Poate ești un tânăr care nu are bani de o afacere dar vrei totuși să-ți faci site-ul propriu sau vii din străinătate ca să-ți faci o afacere și pornești de la 0. Nu aștepta bătrânețea pentru a da roade prin Internet. Alege să fii precoce! Ascultă de intuiție când vezi câți din jurul tău au telefoane cu Internet. Dacă alții pot, și tu poți!

  • Dacă te înscrii primești 30 de minute de consultație GRATUITĂ cu mine despre viitorul tău site web (apel audio/video prin Skype sau prin orice mijloc dorești).
  • Dacă ești printre primii 3 înscriși, îți realizez site-ul GRATIS. Nu amâna!
  • Dacă alegi să lucrăm împreună, te voi introduce în comunitatea clienților mei.
  • Dar dacă nu ești mulțumit de mine, primești banii înapoi în primele 30 de zile.
  • Dacă nu îți trebuie aceste lucruri, te invit să urmărești blogul meu pentru articole din domeniul dezvoltării site-urilor web, copywriting, SEO, WordPress etc.

Primilor trei înscriși le fac site-urile web GRATIS! Gratis, dar cu motiv: să ne ajutăm între noi, să facem pe Internet România mai bună, mai frumoasă și mai bogată! Primește darul!

A avea o afacere în 2020 fără site web e ca o schingiuire de prisos! Internetul de azi este o continuă revoluție cel puțin la fel de impresionantă precum revoluția industrială cu mașina cu aburi și mai târziu electricitatea. Mulți oameni care ți-ar putea fi clienți te așteaptă cu un site web pe Internet. Încântă-i cu un site făcut cu pasiune.

Sunt alături de tine. Înscrie-te aici sau contactează-mă aici.

0 0 voturi
Article Rating
Abonare
Anunță la
guest
0 Comments
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile