Categorii
Versuri

Ochii mei

Da, ce subiect tabu. Știu.

Sunt căprui și distrug inima oricui.

Vă cântă altceva melodia? Or prelucrat-o și pe aia deja?

Cine îmi vede ochii îmi vede și cearcănele? Atunci încep să am compasiune. „Focul” din privire? Obrajii rotunjori? Le văd și eu, dar vedeți ce am scris mai jos.

Ochii mei închiși. Am văzul estompat, și nu eu zic, ci alții.

Altă melodie de la același artist spune: Cine are ochi să vadă o să vadă, cine nu mă crede pe cuvânt să aibă grijă să nu cadă!

Mă străduiesc să îmi dezvolt neuronii singuratici dar e greu. Că nici fără voință nu e bine și nici fără imaginație. Trebuie să le combin.

Așa că… Am început, eu, domnul handicapățel, să citesc 2 pagini pe zi. Cică mă ferește de demența Alzheimer dacă citesc 2 pagini pe zi. Am început și continui. Dar mă plâng în sinea mea că sunt superficial, că nu văd, nu-mi imaginez fiecare cuvânt. Ca un bebe la grădi.

Acuma cine vrea să citească bine și cine nu? Că unii se iau la întrecere cu mine deja.

Sper că v-am făcut să vă distrați puțin și… Urați-mi succes să citesc și mâine 2 pagini! Cultivatul de mine mă așteaptă din viitor.

Nimeriți cumva cât voi trăi în ritmul ăsta?

Am o bibliotecuță mică și mă bucur că pot studia pentru locul de muncă. Deci nici un stres. Mă odihnesc bine în ultimul timp. Mi-am făcut un obicei din a mă odihni când simt nevoia. Direct. Fără alte gânduri.

De ce postez acest text? Că îmi place comunicarea. Orbului îi place să comunice? Păi ce, Iisus n-a vindecat orbi? Hai să ne purtăm frumos unii cu alții oricum.

Chestia asta pe care o fac în ultimul timp pe blog e un fel de jurnal. Un fel de categorie numită „gânduri”. Versuri? Nu mai am nervi să scriu versuri, sau să mă filmez și să mă pun pe Facebook.

Ce mai spuneți, dragi prieteni? Un gând bun pentru un om?

În ultimele săptămâni Facebook uneori nu-mi mai merge bine, uneori nu se încarcă imaginile, alteori nu se încarcă postările, alteori deloc. Pățiți și voi de-astea? E plăcut să-ți gestioneze cineva conținutul, să-ți facă actualizări surpriză la interfața grafică, dar e bun se pare și în a avea propriul tău site web.

Poate e devreme întrebarea dar… Cum vă pregătiți pentru 2022?

Toate gândurile bune!

Foto.

0 0 voturi
Article Rating
Abonare
Anunță la
guest
0 Comments
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile