Categorii
Filme

Misterul Subconștientului: Cum Putem Folosi Puterea Lui Extraordinară (audio + video)

Am primit acest video de la un vechi amic acum multe luni de zile. Acest video mi-a făcut mult bine și îmi va face în continuare. Este psihologie aplicată, practică. Sper să vă ajute în momentele grele. Cred că are efect mai mare când îl ascultați după dureri, șocuri sau certuri mari.

https://www.youtube.com/watch?v=7HJ5xsxbP40

Dacă îl simțiți pozitiv, plăcut sau îl gândiți folositor, vă rog să-l dați mai departe. Cred că este nevoie de el. Simt că și eu am nevoie mai multă de el.

După multă vreme mi s-a formulat în minte credința că omul nu este complet nici fără frumos, nici fără credință pozitivă. Frumosul ne deschide ochii și urechile și credința pozitivă ne dă aripi, ca să folosesc o figură de stil.

Așadar, să scoatem frica din orice gând și să sădim frumosul în orice credință! Numai gânduri bune!

Sursa imaginii: video-ul din link-ul de mai sus.

0 0 voturi
Article Rating
Abonare
Anunță la
guest
3 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile
Alex
Alex
1 an în urmă cu

Foarte frumos si foarte bine explicat tot. Este extraordinar ce putere are omul in el. Trebuie doar sa ne schimbam modul de gandire, din gandire negativa in gandire pozitiva. SA FIM OPTIMISTI NU PESIMISTI. Minunat! Multumesc pentru o asemenea lectie, draga Silviu. O zi plina de ganduri pozitive si de optimism iti doresc!

trackback
1 an în urmă cu

[…] același timp, deci mai bine vă opriți ACUM. STOP. Ieșiți de aici cât mai repede făcând clic aici și urmărind acest material în […]