Categorii
Muzică

Melodie dramatică instrumentală – The Last Stand

Această melodie este mai aerisită decât altele. Pe care le-aș asculta pentru plăcere. Dar nu este cât de aerisită mi-aș dori, gen Mozart, Bach etc. Parcă e făcută să o ascult în momente cheie ale vieții, în momente cărora să le dau importanță în mod conștient. Sper că nu vă sufocă. Pe mine puțin mă sufocă dar din fericire nu le ascult ca în alți ani. Nu am ascultat-o de mulți ani. Am redescoperit-o ca postare a mea pe Facebook din 23.07.2014, 02:19.

De asemenea, sper că vă place noul design și noile facilități la comentariile de la postările de pe acest blog. Chiar m-ar bucura feedback în legătură cu ele.

Să avem o zi minunată! Sănătate și succese!

0 0 voturi
Article Rating
Abonare
Anunță la
guest
4 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile
Alex
Alex
1 an în urmă cu

E o piesa frumoasa, draga Silviu. In legatura cu noul design pot spune ca mie imi placea mai mult varianta simpla a blogului tau. Acesta este un site, nu este doar un blog. Blogul este asa… un refugiu. Butoanele cu desen, filme, carti, etc. din partea de sus, eu nu le gasesc un rost. Cat despre noile facilități la comentarii, pot sa spun ca imi plac. E mult mai profesional asa, fata de cum era inainte. Asta e parerea mea. Altii pot gandi altfel. O zi minunata sa ai tinere, cu ganduri bune si pozitive.

Alex
Alex
Răspunde la  Silviu Bogan
1 an în urmă cu

Sa nu fiu inteles gresit de catre cineva. Acele butoane care se misca atunci cand duci cursorul deasupra lor sunt foarte frumos realizate de catre Silviu si imi plac. Doar ca nu prea le gasesc eu rostul… Poate fi vorba si de obisnuinta.