Categorii
Muzică Versuri

Glossa – Mihai Eminescu

Revin la această poezie superbă pusă în melodie de Cedry2k, un rapper creștin, pe care am descoperit-o în liceu. Este ca o ancoră în furtună. Ca o mângâiere de sus.

Tot m-am zbătut să o găsesc pe Spotify dar am găsit-o doar pe YouTube. Nu o pot asculta ușor la căști wireless dar cel puțin o pot pune pe repetare pe YouTube.

Audiție plăcută!

În rest, gândul principal este că îmi place munca, și la locul de muncă dar și pentru mine, și am început să lucrez pe un blog și site noi dar probabil vor fi gata peste mai mult de jumătate de an – o aplicație izomorfă bazată pe Volto, pe care îl folosesc la job. Pe Facebook păstrez legătura cu profesori de-ai mei cu care m-am înțeles bine și sunt uimit de înțelepciunea din comentariile lor. Două ore de odihnă bună întrec și zece de odihnă proastă, experimentam asta azi.

Mă gândeam ce mult mi-ar folosi un buton fără ecran care să vibreze puțin când îl ating în caz că e ora trecută de 6, cum mă trezesc de obicei la 8-8:30 și dacă e ora trecută de 6 nu este bine să încerc să mă culc la loc.

Aștept cu bucurie ziua de mâine să mă odihnesc și să citesc.

Toate gândurile bune și un sfârșit de săptămână frumos și plăcut!

Foto.

0 0 voturi
Article Rating
Abonare
Anunță la
guest
0 Comments
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile