Desen Filme Servicii Muzică Programare Versuri Cărți
Categorii
Muzică

Un minut de meditație pentru începători

Aceasta este cea mai eficientă meditație pe care am experimentat-o în ultimii ani, în ciuda lungimii extrem de mici. Dat fiind cât de scurtă este, vă împărtășesc și vouă link-ul către ea. La fel ca multe alte lucruri pe care le-am distribuit, s-ar putea să nu o folosesc suficient de des dar sper că voi da din nou peste ea cândva. Am încercat să incorporez video-ul de pe Facebook aici, am încercat de asemenea să găsesc video-ul pe site-ul oficial al Inner Om dar nu am reușit. Sper să vă fie de folos link-ul și m-aș bucura să-mi spuneți dacă v-a ajutat.

https://www.facebook.com/InnerOm/posts/158015742862203?cft[0]=AZUdXhacZPFUbPmC1DiUxlu3aova8v3sGLNmuxGvlrZJnz6pt_QdVyD5caPdE9HFsk-G9corc31H9qDPt3DCvDu8sF51hyjavKH-EeeXrwHmNpONHjKa3BHHl86IaWJQ50HCvw1oUWVTJZSCrtdemq7bBlwFyolbsEr-mx8vbxSkuQ&tn=%2CO%2CP-R

0 0 voturi
Article Rating
Abonare
Anunță la
guest
2 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile
Alex
Alex
1 lună în urmă cu

Silviu draga, am incercat si eu exercitiile aseara inainte de culcare, pentru ca ma simteam tensionat si incarcat cu de toate de peste zi. Sincer sa spun, nu as fi incercat daca nu ar fi durat atat de putin… E foarte folositor si recomand si altora sa il foloseasca, mai ales daca sunt ca mine si fug de meditatii care dureaza si iti mananca mult din timp. Dupa ce am terminat acele exercitii m-am simtit mai relaxat, mai calm si am simtit o pace interioara. Mumtumesc tinere pentru postare. Sa ai mereu o stare de bine!